top of page

BEHANDELINGEN

De therapeutische behandeling van ziekten door passieve en actieve spierbewegingen en door lichaamsbeweging

De focus ligt meer op het mobiliseren en manipuleren van gewrichten om de beweeglijkheid zo optimaal mogelijk te krijgen

Revalidatie om het herstelproces na een opgelopen (sport)letsel of operatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen

Ademhalingskinesitherapie  heeft tot doel de longen van de patiënt zo snel mogelijk vrij te krijgen van mucus (slijm) en een rustige ademhaling mogelijk te maken

Dry needling is een behandeltechniek, waarbij een zeer dun naaldje in de huid en spier wordt gestoken. Deze techniek is heel effectief bij de behandeling van myofasciale pijn en triggerpoints. 

Geriatrische patiënten doen vooral oefentherapie, gericht op het herwinnen van en omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid.

Bedoeld voor mensen met chronische rug- en nekklachten of als onderdeel van een revalidatie na een operatie aan de rug of nek

shutterstock_1947546097.jpg

Gericht op het of verminderen van de beperkingen in de dagelijkse activiteiten door het soepel maken en houden van de gewrichten, het vergroten van de spierkracht en het verbeteren van de conditie.

Lymfedrainage is een behandeling met de bedoeling de afvoer van overtollig lymfevocht te bewerkstelligen als het lichaam daartoe zelf niet in staat is. 

Shockwave therapie is een techniek binnen de kinesitherapie die gebruikmaakt van schokgolven om de pijn in je lichaam te verminderen.

AdobeStock_344698208.jpeg

Bedoeld voor mensen die fysiek niet in staat zijn om zich naar de praktijk te begeven.

P1025445_edited_edited.png

Klik op uw kinesitherapeut
en boek snel uw afspraak

P1025489_edited_edited.png
P1025445_edited_edited.png
P1025489_edited_edited.png
bottom of page